Sminkborttagning➡Kokosolja

Hudvård / ekologisk, kokosolja / Permalink / 0
Det här kanske för många låter helt absurt vad vet jag. Men jag använder ekologisk kokosolja som går att köpa lite var stans för att ta bort mitt smink med på kvällen. Jag har aldrig tidigare upplevt att jag har blivit så ren och fått bort sminket ordentligt. Och för min enormt torra hud är det det skönaste och lättaste jag har testat. Ta lite på en tuss eller på fingret och gnugga försiktigt, det behövs inga mängder och tar ingen tid. Bara torka bort och tvätta av. 
 
Från en rengöring med ett 20 tal ingredienser med bland andra polyetylenglycol som är bland annat allergiframkallande och kan innehålla rester av allergiframkallande lösningsmedlet. Sodium Lauryl Sulfath och Sodium Laureth Sulfath som är hudirriterande, allergiframkallande, uttorkande, kan ge håravfall, acne njurskador samt att det är extremt svårnedbrytbart för naturen.
Till detta är ju helt makalöst!
En burk kostar på mitt ICA 39:90:- 

Utlopp för mina tankar!

Allmänt / Permalink / 0
Och hur börjar man ett inlägg då?
Jag bor i en liten by i dalarnas skogar och har glidit in på ett bananskal av ekologiskt, organiskt, naturligt, giftfritt osv. Jag är helt ny inom området men har sagta men säkert börja byta ut allt i mitt hem, men jag har jätte mycket kvar. Men jag känner att mycket redan har fått sina fördelar, jag vill må bra, naturligt. Samtidigt vill jag testa nya saker och produkter och utveckla det jag har och även tipsa och ge andra idéer, kunna diskutera, kunna ge och ta.
Till top